FRESH & CLASSY

Mevrouw Adriaanse voorziet vrouwen vanaf twintig van frisse, stijlvolle en een tikje eigenzinnige kleding. Met een compleet aanbod biedt zij opwindende mode die anders is dan wat in de meeste winkels te vinden is. De keuze valt daarom op merken met een echt eigen stijl, die toch voor een breed publiek toegankelijk is.

De vrouw die ik voor ogen heb is sociaal actief, geniet van haar vrienden en familie, en streeft een gezond en luxe levensgevoel na. Ze heeft klasse en een voorkeur voor een vrouwelijke stijl. Maar wat ze draagt moet wel comfortabel zitten, zodat ze zich op elk moment op haar op best voelt. De juiste keuze in kleding, schoenenen accessoires kan hierin een grote rol spelen.

Merken kiezen we op basis van hun filosofie, kwaliteit, prijs en gebruikte materialen. Het is voor veel vrouwen belangrijk te weten waarin ze zich hullen. Kleding, geproduceerd in menselijke omstandigheden, tegen een rechtvaardige beloning, is even belangrijk als natuurlijke materialen. Daarom werken we zo graag met merken zoals onder meer Inti, Seasalt Cornwall, Zilch, Froy & Dind, en White Stuff.

Tertia Adriaanse

 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse