Sorteer op
Sorteer op 

 

Eribé, dat 33 jaar geleden werd opgericht, is een designhuis en producent van breigoed, gevestigd in Melrose, in de Scottish Borders. Ze worden beschouwd als 'huisnijverheid die wereldwijd is verdwenen’, zijn trots op hun Made in Scotland-label en hebben een schare fans over de hele wereld. Je kunt hun collecties kopen bij meer dan tweehonderd prestigieuze winkels in zestien landen, waaronder Mevrouw Adriaanse.

Als een geweldige uitgebreide familie draait het bij Eribé helemaal om de mensen die erbij betrokken zijn - het team, de handbreiers, molens, leveranciers, agenten, kopers en de klant. Door jarenlang naar hun klanten te luisteren en doordachte planning te hebben gemaakt, heeft Eribé geleerd om luxueus breigoed van topkwaliteit te creëren die past bij een verscheidenheid aan lichaamsvormen, huidtinten en culturen, en beoogt hiermee dat je je als drager van hun kleding positief, jeugdig en gelukkig voelt.

In hun collectie vind je kenmerkende machinaal gebreide en met de hand omlijste stijlen, ontworpen om te passen bij jouw levensstijl en je garderobe. Ze maken gebreide kleding die een eigentijdse draai geeft aan traditionele Schotse kleding. Hun ontwerpers zijn specialisten in hun vakgebied, vooral in de traditionele breitechniek Fairisle

Fairisle breitechniek
Dit type breiwerk wordt behalve op het Schotse eiland Fair Isle traditioneel gebruikt in de IJslandse Lopapeysa truien, evenals in Noorse Lusekofte truien. Ze houden ervan om patronen, kleuren en natuurlijke garens op een innovatieve manier te combineren om uniek breiwerk te creëren.

Eribé-stukken worden gemaakt met kennis die van de ene generatie op de andere is overgedragen, zodat u een duurzaam product kunt hebben dat er niet alleen geweldig uitziet en aanvoelt, maar ook nog jaren meegaat. Vervaardigd van hoogwaardige, natuurlijke garens gesponnen in Schotland, breien ze kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen, en ook interieurs. Ze kiezen voor natuurlijke vezels, zoals lamswol en merino, omdat ze je echt warm houden.


https://www.eribe.com/


 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse