Sorteer op
Sorteer op 

 

Hultquist Copenhagen is opgericht in Kopenhagen in 1980 door Anne Hultquist, en levert sinds die tijd handgemaakte sieraden, beïnvloed door de klassieke Scandinavische look die individualisme en een gevoel voor mode uitstraalt. 


Tegenwoordig wordt het familiebedrijf gerund door de tweede generatie, Martin Hultquist en zijn partner Ida Sofie Thorlaksen. In die veertig jaar is Hultquist bekend geworden om hun hoogwaardige vakmanschap, aandacht voor detail en tijdloze ontwerpen.


Nikkelvrij
In het algemeen zijn de sieraden zijn kleurrijk, vrouwelijk, speels en met elkaar gecombineerd ontstaat er een unieke expressie, gemaakt om zowel voor alledaagse als feestelijke evenementen te dragen.


De sieraden zijn gemaakt van sterling zilver en sterling zilver verguld met 18K goud. Dit wordt gecombineerd met zoetwaterparels, halfedelstenen, Swarovski-kristallen, Tsjechische glaskralen en kwarts. Ze zijn altijd volledig nikkelvrij.


Hultquist heeft speciale aandacht voor hoe hun metalen en stenen worden gewonnen, en hoe de procedures in hun werkplaatsen verbeterd kunnen worden, om zo de impact van hun bedrijf op het milieu te blijven verminderen.


https://hultquist-copenhagen.com/ 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse