Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

  

 

Zwei is een producent van tassen geboren uit een fietsontwikkelaar en een tassenontwerper in Darmstadt, Duitsland. Na het succes van hun eerste fietsencollectie, kwamen ze met hun Mademoiselle-assortiment. Deze gepatenteerde collectie functionele tassen voor dames in vrolijke kleuren en in Duitsland vervaardigde hardware zette het merk op de kaart.

Geen leer
Als tassenbedrijf zijn ze uniek omdat ze geen leer gebruiken. De tassen en rugzakken van Zwei zijn gemaakt van synthetisch leer, synthetische vezels en katoen. De materialen vragen weinig onderhoud en laten zich uitstekend met elkaar combineren. 

Hun kunstleer is zeer robuust en comfortabel om te dragen. Dankzij een polyurethaan coating oogt en voelt het aan als echt leer. Zij zijn sinds 2008 overgestapt op kunstleer en ontwikkelen zich hierin steeds verder.

Sinds kort gebruiken zij Hydroflex®, een nieuw type kunstleer op waterbasis en dus oplosmiddelvrij. In vergelijking met conventioneel kunstleer is het productieproces veel milieuvriendelijker en volledige vrij van het schadelijke DMFA (dimethylformamide). De stof is zeer slijtvast met een hoge treksterkte en is bovendien extreem robuust en zeer licht.

https://zwei-bags.eu 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse