Sorteer op
Sorteer op

 

 

 

Fly London staat bekend om hun eigen styling, premium leer en de zeer comfortabele pasvorm. Het is een eigenzinnig bedrijf met een heel eigen cultuur. Er is geen overheersende managementstijl tijdens het ontwerpproces, geen verstikkende ontmoetingen vol bedrijfslingo.

In plaats daarvan is er een vreugdevolle
en instinctieve creatieve periode die zich vertaalt naar het product. Bij Fly London kent de briefing aan hun ontwerpers geen beperkingen, "ga waar de inspiratie je brengt" is de boodschap.


Er is geen seizoensgebonden thema, maar een begrip door alle betrokkenen van waar FLY London voor staat. Dit leidt tot een gevarieerd assortiment, vrolijke collecties vol kleur, innovatie en humor. 

 

Basis in de mode
Hun basis is ​​stevig in de mode terwijl hun hoofd droomt van het nieuwe ... en wat is het resultaat? Een verfrissend uitgebalanceerde collectie, anders dan de rest uit de winkelstraat.


Qua materialen is het Fly London-assortiment gevarieerder dan ooit tevoren, ze verven schoenen in het hele zomerpalet, ze maken ze van gewaxt canvas, zacht canvas en een nieuwe reeks dikke leersoorten die geen voering nodig hebben, evenals favorieten uit het verleden zoals rug en mousse... het resultaat is gedurfd, leuk en uniek. 


https://www.flylondon.com 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse