Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 


 

 


Fox’s Fashion is een kleine, onafhankelijke producent van hoogwaardige damesmode en levert kleding van uitstekende kwaliteit. De kleding van Fox's wordt uitsluitend in Europa gemaakt en als het kan wordt er gebruik gemaakt van Europese grondstoffen.

 
Verantwoordelijk voor de unieke en succesvolle ontwerpen van Fox's - lineaire snitten, klassieke proporties en extravagante details - is de veelgeprezen Europese modeontwerper Simone Brehm. Onder haar leiding wordt steeds gezocht naar de juiste balans tussen modieuze kleuren, prints, patronen en de juiste pasvorm. Fox's wil wegblijven uit het grijze midden door kleding op de markt te brengen die focust op de vrouwelijke contouren en verfijnde details. 


Balans
Het vinden van de vaak lastige balans tussen modieuze kleuren en opvallende prints en perfect gesneden maar toch comfortabele garens is al meer dan 30 jaar een kenmerk van de mode van Fox's.


Het doel van Fox's is om alle vrouwen te bedienen die op zoek zijn naar hun individuele, originele stijl die hen onderscheidt van de rest.


Ze staan ​​voor hoogwaardige materialen van hoge kwaliteit die zacht aanvoelen, gecombineerd met duidelijk gedefinieerde vrouwelijke contouren en oog voor fijne details - ver verwijderd van de conventionele mainstream van 'fast fashion' die zo wijdverbreid is in de hedendaagse modewereld. Dit is precies wat Fox's Fashion met succes nastreeft.

https://www.foxs-mode.de 

© 2021 Mevrouw Adriaanse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet! Mevrouw Adriaanse